Cursussen

Ook in 2018 zullen wij weer cursussen verzorgen voor verschillende sectoren.

Cursus Planning Data Contactpersoon

Brouwerijen

Basiscursus Brouwen (Bier & Cider) 1 middag op aanvraag Lex de Boer
Brouwcursus voor gevordenen (Bier & Cider) 2 dagen 14 en 21 februari Lex de Boer

AGF & Levensmiddelen

Cursus microbiologie voor beginners 1 middag 8 maart Michel Witmer
Cursus residuen van pesticiden voor beginners 1 middag 15 maart Michel Witmer
Masterclass Microbiologie (i.s.m.N&S en Inholland) 2 hele dagen 10 en 17 april Michel Witmer
Masterclass Residuen van Pesticiden (i.s.m. N&S) 5 middagen 17, 24, 31 mei, 7, 14 juni Michel Witmer
Cursus microbiologie voor beginners 1 middag 13 september Michel Witmer
Cursus residuen van pesticiden voor beginners 1 middag 20 september Michel Witmer
Masterclass Microbiologie (i.s.m.N&S en Inholland) 2 hele dagen 2 en 9 november Michel Witmer
Masterclass Residuen van Pesticiden (i.s.m. N&S) 5 middagen 6, 13, 20, 27 november, 4 december Michel Witmer

Tuinbouw

Cursus residuen van Pesticiden in Sierteelt - Teelt 1 middag 27 februari Ines van Marrewijk
Cursus residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel 1 middag 20 februari Ines van Marrewijk
Cursus residuen van Pesticiden in Sierteelt - Handel (maatwerk) 1 middag in overleg Ines van Marrewijk
Hygiene in de groenteteelt 1 middag n.n.b. Ines van Marrewijk
Hygiene in de Sierteelt 1 middag n.n.b. Ines van Marrewijk
Hygiene training in de zaad - branche (maatwerk) 1 middag in overleg Ines van Marrewijk
Nutrienten in de teelt van tomaat 1 middag n.n.b. Andre van der Wurff
Nutrienten in de teelt van paprika 1 middag n.n.b. Andre van der Wurff

Taal