De bodemvruchtbaarheid van uw grond is van het grootste belang voor goede bedrijfsresultaten. Grondonderzoek helpt u met het behouden van de bodemvruchtbaarheid en het behalen van hoge opbrengsten van een oogst van goede kwaliteit. Groen Agro Control biedt u verschillende soorten landbouwkundig onderzoek die u helpen bij het verbeteren van uw opbrengsten, het reduceren van onkosten en het terugdringen van milieulasten.

Algemeen grondonderzoek

Groen Agro Control is recent gestart met grondonderzoek voor de akkerbouw, tuinbouw, vollegrondgroenteteelt, grasland, fruitteelt, groentetuin, siertuin, sportveld, gazon, paarden- en schapenwei. Voor een algemeen grondonderzoek meten we de volgende parameters: fosfaat, kalium, magnesium, natrium, stikstof, zwavel, pH, organische stof, afslibbaarheid/lutum, koolzure kalk. Daarnaast kunnen er extra analyses worden aangevraagd: de sporenelementen koper, mangaan, boor, zink, ijzer en molybdeen, Cation Exchange Capacity (CEC), Spurway analyses. Door middel van het opdrachtformulier landbouwkundig onderzoek kunt u de verschillende analyses aanrvagen.

Fosfaatdifferentiatie en Derogatie

Ons laboratorium is geaccrediteerd voor de onderzoeken die nodig zijn voor derogatie en fosfaat-differentiatie. Voor deze onderzoeken hebben we aanvullende informatie nodig over uw percelen. Opgeven voor onderzoek voor derogatie en fosfaatdifferentiatie kan met onderstaand formulier.

klik hier om u aan te melden voor grondonderzoek 

U kunt uw grondmonsters opsturen of langsbrengen:

Groen Agro Control
Distributieweg 1
2645 EG Delfgauw
Of contact opnemen: 015 2572511| J.degeus@agrocontrol.nl

Taal