De activiteiten van Groen Agro Control vormen een unieke combinatie van technisch georiënteerde dienstverlening waarmee de keten met raad en daad terzijde wordt gestaan. Binnen de groep vindt bundeling plaats van inhoudelijke kennis en technieken, waardoor effectieve oplossingen en toepassingen ontwikkeld worden.

Het bedrijf onderscheidt zich door een doelgerichte instelling en vakkennis en expertise van de medewerkers. Op basis van de nieuwste inzichten en technieken worden adviezen, expertises en innovaties ontwikkeld. Door innovatie, schaalvergroting en keten-integratie in de sector neemt ook de behoefte toe aan de gedegen kennis, objectieve metingen en specialistisch advies dat Groen Agro Control aanbiedt.

De werkzaamheden van Groen Agro Control zijn gegroepeerd rond twee centrale thema's: (1) optimale produktie en kwaliteit en (2) optimale voedselveiligheid. De passie van Groen Agro Control is met onze expertise onze klanten optimaal te laten presteren. Onze drijfveren zijn zaken te begrijpen, zaken te structureren en resultaten te behalen.

Taal